O nama

DRVO BRUSIONA d.o.o. osnovana je 2008. godine, s osnovnim ciljem proizvodnje vrhunskih reznih alata za drvo.

Osnovna djelatnost tvrtke je PROIZVODNJA TRAČNIH PILA ZA OBRADU DRVETA, stelitiranje i tlačenje tračnih pila, sastavljanje, valjanje, oštrenje i razvrtanje pila.

Nova generacija

naših pila su tzv. VARIJABILNE PILE s promjenjivim korakom, koje su svoju izvanrednost pokazale u složenim uvjetima piljenja, pogotovo u zimskim uvjetima rada.

Oko 85 posto

naših proizvoda namijenjeno je hrvatskom tržištu, dok se ostatak izvozi u Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Češku i Poljsku.

Iz godine u godinu širimo proizvodnju

ulažemo u modernizaciju i usavršavanje proizvodnje, kao i u obuku djelatnika, a veliki naglasak stavili smo na kvalitetu proizvoda, brzinu i fleksibilnost cijelog procesa proizvodnje.

Ove godine, s ciljem povećanja visoke razine proizvodnje na još viši nivo, preselili smo u novoizgrađenu proizvodnu halu u Slobodnoj zoni Varaždin, odnosno, u Poduzetničkoj zoni u Trnovcu. Proizvodna hala veličine je 850 kvadrata plus 150 kvadrata aneksa.

U planu je otvaranje još jedne proizvodne linije s novim strojevima, kojima ostvarujemo proizvodnju VIDIA PILA, kao jedini proizvođač u ovom dijelu Europe.